0

Richt jouw ECD nog slimmer in

Een elektronisch cliëntendossier (ECD) is tegenwoordig een onmisbaar instrument voor zorgaanbieders. Van algemene cliëntgegevens tot het goedgekeurde zorgplan: alles wordt er veilig in bewaard. Met een ECD, zoals ZilliZ of Nedap, heb je vaak al een goede basis neergezet. Maar hoe zit het met het proces eromheen? Zijn er nog dingen die wat jou betreft efficiënter en overzichtelijker kunnen? Wij helpen je graag met de optimalisatie van jouw ECD.

ECD optimalisatie

Een ECD waar je energie van krijgt

Daar gaan we natuurlijk voor! Daarom kijken we eerst hoe jouw elektronisch cliëntendossier op dit moment is ingericht. Vervolgens verbeteren we samen met jou het proces: van intake, uitvoering en evaluatie tot nazorg. Het doel? Zorgen dat jij en je collega's straks in één oogopslag kunnen zien wat de hulpvraag en de risico's zijn.

We denken mee met de juiste formulieren en de vastlegging van individuele afspraken rondom de cliënt. Ook laten we je zien hoe je goed rapporteert en hoe je slimme (en vooral haalbare) doelen stelt. Heb je specifieke vraagstukken rondom je ECD? Wij houden wel van een uitdaging!

Daag jij ons uit?

Zo optimaliseren wij jouw ECD

Over KliXonline

KliXonline is partner van ZilliZ

Als je met het elektronisch cliëntendossier van ZilliZ werkt, dan weet je ongetwijfeld hoe slim en simpel dit ECD is. Daarom zijn wij al jaren implementatiepartner van ZilliZ. Wij helpen je niet alleen met de installatie, maar ook met de optimalisatie van dit ECD.

Toch denken we verder dan ZilliZ. We hebben namelijk ook veel ervaring met Nedap ONS. Zowel in ZilliZ als Nedap ONS voeren wij in een handomdraai slimme wijzigingen door. Werk jij met een ander ECD? We duiken er graag in om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wil jij ook (weer) een ECD waar je energie van krijgt? Of heb je hulp nodig bij de implementatie van jouw ECD? Dan helpen wij je graag verder! Tijdens een online kennismaking vertellen wij je meer over de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie.

Klaar voor de start?

Zullen we jouw ECD verbeteren?

Dan plannen wij graag een online kennismaking met je in. Zo hebben wij een goed beeld van jouw organisatie en jij van onze werkwijze! Vaak stellen we dezelfde dag nog een offerte voor je op. Zullen we samen jouw zorg nog slimmer en simpeler maken?

Kom maar op!