0

In een paar klikken aan de slag in de zorg.

Als zzp’er in de zorg bepaal je zelf welke opdrachten bij je passen. Heerlijk, die vrijheid! Toch wil je natuurlijk wel dat opdrachtgevers je weten te vinden. Daarom ben je op zoek naar een manier om jezelf te profileren. In een tijd waar ook zzp’ers aan steeds meer eisen worden onderworpen, is een actueel portfolio belangrijker dan ooit. Op KliXonline regelen wij dat automatisch voor je.

Binnenkort online

Screen continu je portfolio

Benieuwd of je aan de eisen van zorgaanbieders, zorgkantoren en verzekeraars voldoet? Met KliXonline heb je er straks geen omkijken meer naar. Ons portaal controleert namelijk doorlopend of jouw portfolio nog actueel is. Heb je alles op orde? Dan ontvang je een (digitaal) bewijs. Ideaal om die toekomstige opdrachtgevers over de streep te trekken.

  • KliXonline screent doorlopend jouw documenten
  • Zo weet je zeker dat je portfolio actueel blijft
  • Je bewijst aan opdrachtgevers dat je alles op orde hebt

Binnenkort beschikbaar!

De screening wordt op dit moment getest door zorgprofessionals. Rond de zomer van 2023 verwachten wij dit onderdeel te lanceren.

Neem een kijkje op KliXonline

Op dit moment werken wij samen met toonaangevende bedrijven én zorgprofessionals aan KliXonline. Benieuwd hoe het portaal eruit gaat zien? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op. Meer weten over de ontwikkeling van KliXonline? Bekijk waar we nu staan.

In ontwikkeling

Match met jouw ideale klant

In welke werkvelden ben je actief? Waar heb je ervaring mee? En hoe staat het met je bevoegd- en bekwaamheden? Op KliXonline krijg je de ruimte om jezelf te profileren. Of je nu een opdracht in de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg of de jeugdhulpverlening zoekt. Alles ingevuld? Dan maken wij de match.

  • KliXonline matcht je met jouw ideale opdrachtgevers
  • Profileer je ten opzichte van andere zelfstandige zorgprofessionals
  • Direct contact met zorgaanbieders - zonder bemiddelingskosten

Nog in ontwikkeling

De matching van KliXonline is nog in ontwikkeling en lanceert naar verwachting eind 2023 / begin 2024. Natuurlijk houden wij je hier op de hoogte.

Leer nog meer over de zorg

Goede zorg begint bij jou. Maak jij al tijd vrij voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Speciaal voor zorgprofessionals hebben wij de KliXonline Academy opgezet. Hier vind je e-learning over verschillende thema’s in de zorg.

Slim, simpel en samen aan de slag

Of je nu achter je laptop zit of op je telefoon je zoektocht start: op KliXonline richt jij binnenkort in een paar klikken je profiel in. Ons doel? Jou zo snel mogelijk matchen met zorgaanbieders én ondertussen je portfolio actueel houden. Daarmee realiseren we samen een kwaliteitsverbetering in de zorg.

Bang voor administratieve rompslomp? Of de hoge kosten die je gewend bent van een bemiddelingsbureau? Geen zorgen. Wij houden je profiel dagelijks actueel én ons tarief zo laag mogelijk.