0

Het kwaliteits­systeem dat voor jou zorgt

Kwaliteitsmanagement in de zorg voelt vaak als een 'moetje'. Zonder ISO 9001 of HKZ-certificaat heb je namelijk steeds vaker een streepje achter bij de zorgverzekeraar, het zorgkantoor of de gemeente. En daar wringt het. Zodra iets als een verplichting voelt, haal je er ook geen plezier meer uit. Je schuift het voor je uit. Het voelt ingewikkeld en stoffig. En als klap op de vuurpijl lukt het je ook niet om je team te enthousiasmeren. Herkenbaar? Scroll dan snel verder!

Een slim en simpel KMS

Een kwaliteits­systeem, maar dan zonder gedoe

Het kan echt! Ons kwaliteitsmanagementsysteem voor de zorg is zo slim en simpel ingericht, dat het voor je werkt. De online tool is namelijk niet alleen geschikt voor kwaliteitsmanagement, maar ook voor de bewaking en aansturing van andere projecten binnen je organisatie. Je nodigt met één klik je collega's uit en gaat vervolgens samen aan de slag.

Met handige workflows koppel je projecten aan elkaar, houd je zicht op verbeteracties en waarborg je continu de kwaliteit van jouw zorg. Taken verdelen onder verschillende collega's? Geen probleem. In de tool zie je in een oogopslag wie waar en wanneer verantwoordelijk voor is. Bovendien krijg je een seintje in je inbox en de app als er ontwikkelingen zijn. Zo blijft iedereen betrokken en creëer je eigenaarschap.

Wij durven te zeggen dat dit kwaliteitssysteem zo slim is, dat het je een kwaliteitsmedewerker (minimaal 0,5 fte per jaar) bespaart. Die tijd (en kosten) kun jij dus weer in je zorg steken!

Speciaal ontwikkeld voor zorg­aanbieders

Voor de zorg, door de zorg

Meer dan alleen een kwaliteits­systeem

Ons kwaliteitssysteem maakt gebruik van de online projecttool Asana. Daarmee heb je niet alleen een kwaliteitsmanagementsysteem, maar ook een plek voor al je andere projecten. Wil je bijvoorbeeld notulen bewaren en delen? Of een plek creëren waar nieuwe medewerkers zich kunnen inlezen? Het is allemaal mogelijk! En met de handige app heb je alles altijd binnen handbereik.

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg

De zorg staat nooit stil. Daardoor zijn er regelmatig wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe kwaliteitskaders en andere ontwikkelingen die je eigenlijk niet wilt missen. Als je druk bent met het leveren van zorg, kan dat soms ongemerkt aan je voorbij schieten. Daarom krijg je in ons kwaliteitssysteem automatisch een berichtje over de laatste actualiteiten. Uiteraard in hapklare porties, zodat je snel weer op de hoogte bent.

Even rondneuzen in ons kwaliteits­systeem?

Tijdens een vrijblijvende demo laten wij je graag zien hoe het werkt! Ben je overtuigd? Dan stellen we dezelfde dag nog een offerte voor je op. Wij kunnen nu al niet wachten om jouw zorg nog slimmer en simpeler te maken! Laat je van je horen?

Kom maar op!