0

Nooit meer handen tekort in jouw zorgorganisatie

Steeds meer mensen in Nederland hebben behoefte aan zorg. Als zorgaanbieder merk jij daar dagelijks de gevolgen van. Je komt regelmatig handen tekort, maar de zoektocht naar deskundige professionals kost je tijd én energie. Een dure bemiddelaar inzetten? Liever niet. Maar wat is dan het alternatief? Wij vertellen je graag meer over KliXonline: hét screening- en matchingportaal voor de zorg.

Binnenkort online

Screen slim en simpel je personeel

Voldoet jouw team eigenlijk nog wel aan de laatste kwaliteitseisen? Houd de dossiers van je zorgpersoneel up-to-date met je eigen (afgesloten) omgeving op KliXonline. Op het portaal worden medewerkers automatisch gescreend en zie je in een oogopslag of je moet bijsturen.

  • Geen eenmalige steekproef maar doorlopende screening
  • Slimme signalering zodra je documenten bijna verlopen
  • Zowel jij als de medewerker blijven op de hoogte
  • Daardoor heb je altijd je dossiers op orde en voldoe je aan de eisen

Binnenkort beschikbaar!

De screening wordt op dit moment getest door zorgprofessionals. Rond de zomer van 2023 verwachten wij dit onderdeel te lanceren.

Neem een kijkje op KliXonline

Op dit moment werken wij samen met toonaangevende bedrijven én zorgprofessionals aan KliXonline. Benieuwd hoe het portaal eruit gaat zien? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op. Meer weten over de ontwikkeling van KliXonline? Bekijk waar we nu staan.

Nog in ontwikkeling

Match met de juiste zzp’ers

Of je nu thuiszorg, ambulante begeleiding, geestelijke gezondheidszorg of jeugdhulpverlening biedt: jij bent op zoek naar een zzp’er in de zorg die voldoet aan de specifieke eisen van jouw werkveld. Een echte aanpakker die gekwalificeerd is en op korte termijn aan de slag kan. Kun jij wel wat extra handen gebruiken? KliXonline ondersteunt je in je zoektocht.

  • KliXonline matcht je met deskundige zelfstandigen in de zorg
  • Wij controleren continu of je toekomstige collega aan alle eisen voldoet
  • Daardoor ben jij verzekerd van gekwalificeerde zorgprofessionals
  • Direct contact met de zzp’er - zonder bemiddelingskosten

Nog in ontwikkeling

De matching van KliXonline is nog in ontwikkeling en lanceert naar verwachting eind 2023 / begin 2024. Natuurlijk houden wij je hier op de hoogte.

Leer nog meer over de zorg

De kwaliteit van jouw zorg begint bij je team. Zet jij al in op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je medewerkers? Op de KliXonline Academy vind je vakgerelateerde e-learning voor zorgprofessionals.

Slim, simpel en samen aan de slag

In een paar klikken vind jij binnenkort de zorgprofessional die bij jouw organisatie past. Ons doel? Zorgen dat jij tijd overhoudt om de beste zorg te bieden. Daarmee realiseren we samen een kwaliteitsverbetering in de zorg.

Administratieve rompslomp? Daar hoef je niet bang voor te zijn. KliXonline zorgt er namelijk voor dat dossiers elke dag actueel zijn. Bovendien houden we, door samen te werken met verschillende partners, de kosten lager dan een bemiddelingsbureau.