0

Jij biedt de beste zorg, wij geven jou de tools

Als je actief bent in de zorg, dan doe je dat vanuit een bepaalde drive. Je bent waarschijnlijk een mensenmens, iemand die zich met liefde inzet voor het welzijn van anderen. En dat is maar goed ook! De zorg draait op mensenmensen zoals jij. Toch zit er iets dwars. Doordat jij je het liefst op de zorg richt, heb je weinig tijd voor ingewikkelde systemen. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom geven wij jou slimme en simpele tools, zodat jij de beste zorg kunt bieden.

Over KliXonline

Slimme tools voor de zorg van morgen

KliXonline is een initiatief van Buro KliX. Als zorgadviesbureau ondersteunen wij zorgaanbieders op het gebied van kwaliteitscertificering, zorginkoop en aanbesteding, inspectiebezoeken en andere vraagstukken in de zorg. Ons doel? De zorg samen zo slim en simpel mogelijk maken.

Doordat wij in verbinding staan met de zorg, weten wij wat er leeft op het gebied van kwaliteitsmanagement, de training van personeel en het dagelijkse gebruik van het elektronisch cliëntendossier (ECD). Deze kennis komt terug in onze slimme en simpele tools.

KliXonline helpt je met...

Benieuwd wat we voor jouw zorgorganisatie kunnen doen? Tijdens een online kennismaking vertellen we je er graag meer over!

Neem contact op

Pak het vanaf nu slim en simpel aan

KliXonline is gemaakt voor en door professionals in de zorg. Wil je meer weten over ons slimme en simpele kwaliteitssysteem? Of wil je even sparren over de training van je personeel of de optimalisatie van je ZilliZ ECD? Wij drinken graag een online kopje koffie met je!

Kom maar op!