0

Volg nu onze online trainingen voor zorgprofessionals

Gepubliceerd op: Suzanne van Doorn

Zo ontstond het slimme zorgportaal

Yes! Ze zijn live: de eerste drie online trainingen voor zorgprofessionals. Op onze leeromgeving volg je vanaf nu e-learning die aansluit bij jouw werkveld. Van interactieve modules tot podcasts, webinars en opdrachten: elk trainingspakket barst van de kennis. Zien we jou binnenkort terug op de KliXonline academy? We vertellen je er graag meer over.

Welke online trainingen vind je nu op KliXonline?

Hoewel het aanbod op de KliXonline academy de komende tijd verder uitbreidt, richten we ons nu op de volgende drie thema’s in de zorg:

Je weet het misschien al lang, maar goede zorg begint bij jou. Elke training is dan ook een investering in jouw zorgkennis. Met de training Jeugdzorg behaal je bovendien de 60 benodigde SKJ-punten voor deskundigheidsbevordering. Onze e-learning voor de zorg is daarom een mooi vertrekpunt voor de rest van je loopbaan.

Verbreed je zorgkennis op je eigen tempo

We weten allemaal dat zorgprofessionals het druk zat hebben. Daardoor heb je niet elke week tijd om een training te volgen. Gelukkig is dat op KliXonline geen probleem. Je volgt onze online trainingen namelijk op je eigen tempo. Dat kan thuis, op kantoor of onderweg. Onze leeromgeving is namelijk op elk apparaat benaderbaar.

Heb je alles afgerond? Dan toetsen wij je kennis met een (online) examen. Als je voldoende punten behaalt, ontvang je een certificaat. Ideaal voor je portfolio als zzp’er in de zorg of in je zoektocht naar een leuke zorgfunctie.

Verschillende leervormen bieden afwisseling

Als je nieuwe dingen leert, moet het proces natuurlijk wel leuk en afwisselend blijven. Onze online trainingen bestaan daarom uit verschillende leervormen, zoals e-learning, we-learning, webinars, podcasts en essentials. De lessen variëren van een uurtje tot vijf minuten. Jij bepaalt dus zelf wat je leert en wanneer.

Meer weten over onze e-learning voor de zorg?

Of sta je te popelen om je aan te melden? Je vindt alles wat je nodig hebt op de pagina online trainingen. Heb je vragen? Dan weet je ons te vinden. Wij hopen je in ieder geval snel te verwelkomen op de KliXonline academy.

👋 👋 👋 Daphne en Suzanne