0

Vertrouwen op de beste zorg. Dat wil toch iedereen?

Toch is dat niet vanzelfsprekend. Voor goede zorg is namelijk deskundig en gekwalificeerd personeel nodig. Echte aanpakkers die opgewassen zijn tegen de alsmaar toenemende zorgvraag in ons land. Hoe zorgen we ervoor dat deze zorgprofessionals vindbaar en inzetbaar zijn? Met andere woorden: hoe verbinden we zorgorganisaties met gescreende zzp’ers in de zorg? KliXonline maakt de match.

Neem alvast een kijkje

Samen met zorgprofessionals werken wij aan hét screening- en matchingportaal van Nederland. Wat dat inhoudt? Zie het als een vacaturebank waar zorgorganisaties en zzp’ers elkaar ontmoeten. Toch gaan we met KliXonline nog een stapje verder. Wij controleren namelijk ook of je als zzp’er voldoet aan alle eisen van zorgorganisaties, verzekeraars en zorgkantoren. En dat doen we doorlopend.

Heb jij op korte termijn gekwalificeerd personeel nodig? Of wil je je als zzp’er onderscheiden op basis van bevoegd- en bekwaamheden? Binnenkort is het mogelijk op KliXonline. Ons doel? De kwaliteit van onze zorg verhogen én een oplossing bieden voor het tekort aan zorgprofessionals in Nederland.

Op dit moment is KliXonline nog in ontwikkeling. Natuurlijk laten wij je graag alvast een voorproefje zien. Ben je enthousiast? En wil je op de hoogte blijven van dit initiatief voor en door zorgprofessionals? Meld je aan voor de mieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld je aan