0

Hoe houden wij KliXonline zo veilig mogelijk?

Gepubliceerd op: Suzanne van Doorn

Hoe houden wij KliXonline zo veilig mogelijk?

Natuurlijk willen wij jou als toekomstig lid van KliXonline een gebruiksvriendelijke én beveiligde omgeving bieden. Daarom zijn wij vorig jaar een samenwerking met DataChecker gestart én lieten we een DPIA (Data Protection Impact Assessment) uitvoeren. We vertellen je er graag meer over in deze update.

DataChecker: slimme online ID-verificatie

Na jouw registratie op KliXonline willen wij natuurlijk je identiteit verifiëren. Zo voorkomen we dat er neppe accounts actief zijn op het platform. Om jouw identiteit te checken, gebruiken wij de slimme software van DataChecker. Via de beveiligde omgeving upload je een digitale versie van je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Vervolgens maak je een selfie en rond je het proces af. Supersnel en vooral simpel!

Wij gaan professioneel met jouw gegevens om

Binnen het portaal verwerken wij de persoonsgegevens van onze leden. Om te zorgen dat dit zo veilig en professioneel mogelijk gebeurt, laten wij een Data Protection Impact Assessment uitvoeren. Zo brengen we vooraf de mogelijke privacyrisico’s in kaart en kunnen we daar gelijk mee aan de slag.

Blijf op de hoogte van onze stappen

Meer weten over de ontwikkelingen rondom KliXonline? Lees snel verder of meld je aan voor onze nieuwsbrief.